Tréningek, előadások, egyéni tanácsadás

 

Megkeresések útján szívesen vállalok előadásokat

  • konfliktuskezelésről, 
  • kommunikációról (erőszakmentes asszertív, NLP)
  • az önismeret fontosságáról, 
  • gyermekek neveléséről,
  • szülői szerepről.

Több mint 20 éves pedagógiai és vezetői tapasztalattal vállalok kiscsoportos tréningeket oktatási intézményekben, munkahelyen, szülői közösségekben, igény szerinti témában.

Jó volna, ha elfogadnánk a gyerek karakterét, és nem próbálnánk erőszakosan olyanná faragni, amilyen úgysem tud lenni. Tudom, félünk, hogy nem fog "érvényesülni" az életben. De kérdezem: egyáltalán mit jelent az, hogy "érvényesülni"? Kit irigyelünk? Tényleg csak egyetlen vonzó életsablont tudunk elképzelni, amelyiknek ráadásul mindig csak a csúcspontját ismerjük, a végét soha?

– Vekerdy Tamás

"Nem az teljesít majd igazán jól a "kemény, versengő, taposó" felnőttéletben, akit már gyerekkorában is "kemény, versengő, taposó" körülmények között neveltek. Éppen ellenkezőleg. Az fogja jól bírni az élet megpróbáltatásait és az lesz eredményes, aki gyerekkorában jól érezhette magát a bőrében, érzelmi biztonságban nevelkedett, önbizalmát megerősítették, nem hagyva, hogy a külvilág (esetleg az iskola) tévesen értelmezett fölösleges követelményekkel túl korán megtörje. Akit megvédtek a külvilággal, igen, ha kell, az iskolával szemben is."

– Vekerdy Tamás

"A másokkal való érintkezésben legelőször azt kell megtanulnunk, hogy hagyjuk a maguk sajátos módján boldogulni az embereket."

– Henry James

Medikin

Helyszín

2040 Budaörs,
Alma utca 19.

Kérjen időpontot most!

 

Elérhetőség:

Tel.:+36 30-579-83-39
E- mail: medikin64@gmail.com