Szomatodráma

 

A SzomatoDráma egy játékos, kreatív önismereti és terápiás módszer, amely üzeneteket közvetít a testtől a tudatig és vissza, ezáltal egy aktív-, értelem- és érzelemteli kommunikáció lehetőségét nyitja meg belső világunkkal.

A SzomatoDráma módszere lehetővé teszi, hogy olyan elzárt, sokszor fájdalmas érzéseinkkel találkozzunk, amelyek tudattalanul irányítják életünket, majd testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak. A drámajáték során mély érzelmi átéléssel oldjuk a feszültséget, gyengéden elhárítva már szükségtelenné vált akadályokat, hogy az öngyógyítás folyamata – lelki és testi szinten is – elindulhasson.

Tested tükrözi érzelmeidet, gondolataidat, emlékeidet, kapcsolataidat, konfliktusaidat. Feltárul benne egész élettörténeted – sõt, gyakran szüleidé, felmenõidé is. Ha meg akarod fejteni, mit üzennek a tüneteid, ha szeretnél meggyógyulni, fontos, hogy képes legyél kommunikálni testeddel, élményed legyen arról, hogyan szólíthatod meg, és miként válaszol neked a maga sajátos “nyelvén”. A test ugyanis sohasem hazudik. Közlésmódja tiszta, erõteljes, maximálisan személyes – és igen, sokszor fájdalmas, kíméletlen. Ugyanakkor minden pillanatban készen áll arra, hogy segítsen valami lényegeset megérteni és megváltoztatni.

“Csak az érzelmek átélése hoz igazán mélyreható és tartós gyógyulást. Az a cél, hogy ne úgy tekintsünk a testünkre, mint egy rajtunk kívül létező dologra, amit elviszünk orvoshoz, hogy ‘szereljenek’, ‘igazítsanak’ rajta. Fel kell ismernünk, hogy elidegenedtünk tőle, és vissza kell szereznünk, lélekkel és érzelemmel. ”
Dr. Buda László

ÁRAK

20.000Ft/alkalom (14-19 óráig)

Fordíts figyelmet a testedre. Olykor megbetegszik, hogy gyógyítsd a lelked.

 Edward Bach

„Lelkünk úgy működik, mint az örvény. A szélén veszedelmesen kavarog, ott a sok szemét, és fölkavart, iszapos rossz gondolat, negatív érzés, szorongás és félelem – de a legközepén csend van és nyugalom. És biztonság. Itt lakik az igazi valód. És itt van az öröm forrása is.”

Müller Péter 

Medikin

Helyszín

2040 Budaörs,
Alma utca 19.

Kérjen időpontot most!

 

Elérhetőség:

Tel.:+36 30-579-83-39
E- mail: medikin64@gmail.com