Önismereti csoportok

 

-a kineziológia és a művészeti terápia eszköztárával.

Nagyon szívesen vezetek kiscsoportos foglalkozásokat, melyek főszereplői mi vagyunk, akik azon részt veszünk. Mindegy, hogy gyerek, kamasz, férfi vagy nő, idősebb vagy fiatalabb, mindannyiunknak szüksége van arra, hogy időnként megálljunk és tükörbe nézzünk. Ez a tükör mindig a pillanatnyi valóság tükre, amibe belenézhetünk, ami elindíthat a kívánt változás útján. Ezeken a foglalkozásokon a kineziológiai és művészetterápiás eszközök segítik, hogy rejtett tartalmaink felszínre kerüljenek. Mély megéléseket tapasztalhatunk meg a csoport segítő visszajelzései alapján is, hogy a tükör valós képet mutasson rólunk.

Lehetőség van arra, hogy zárt csoportban egy teljes évet felölelő, az évkör mentén történő, személyes fejlődésen haladjunk végig. Ebben a formában havonta 1 alkalommal találkozunk egy éven keresztül. Nyitott csoportban havi foglalkozások zajlanak, ahová bárki csatlakozhat. További lehetőségek még, hogy olyan önismereti társas játékokon keresztül nyerjünk megerősítéseket, vagy útmutatásokat, mint például az Üzenet vagy a Transzformáció. Ezeken a foglalkozásokon a megértést facilitálom.
Kamasz csoportoknak “VITAMIN KLUB” foglalkozásokat, szülőknek “NESZE”
/nevelés-szeretet/ esteket tartok.

ÁRAK

A felnőtteknek szóló önismereti csoportok alkalmankénti foglalkozások részvételi díja 10 000Ft/fő.

A diákoknak szóló Vitamin Klub alkalmankénti  foglalkozások  részvételi díja: 4000 Ft/Fő

—————————————————————————————-

Az évkör foglalkozás 12 alkalom: 120 000Ft/fő

(20% kedvezmény jár egyösszegű befizetés esetén)

A foglalkozások kb. 3 óra időtartamúak.

"Amikor tükörbe nézünk és látjuk a tükörképünket, akkor tudjuk, hogy ilyen a fizikai valóságunk. De vajon a valódi énünk, az egónk és a lelkünk milyennek látja önmagát? Az életünk az, ami az elménk, a tudatunk és valódi énünk tükörképe."

– Joe Dispenza

Medikin

Helyszín

2040 Budaörs,
Alma utca 19.

Kérjen időpontot most!

 

Elérhetőség:

Tel.:+36 30-579-83-39
E- mail: medikin64@gmail.com