KINEZIOLÓGIA

 

A kineziológiai oldások lényege az energetikai kiegyensúlyozás és a stressz feloldása.

A stresszállapot általában a tehetetlenség és a kudarc érzésére adott válaszreakció, amely ha tartósan fenn marad akár testi tünet formájában is megjelenhet.

A jó egészség kulcsa az energia megfelelő elosztása. A kineziológia segítségével azonosítható az energia elakadás helye, és a szükséges korrekció elvégezhető. Ezek megtalálását az izomteszt segíti.

Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőiként foghatók fel. Az izomtesztelés segítségével feltárható az elakadást érintő blokkok ideje, segítségével kiválaszthatók a megfelelő korrekciók, oldhatók az elakadások.

A „OneBrain” (Egységes Agy) filozófiája szerint minden elakadásnak, problémás ügynek érzelmi alapja van.Ezért amikor a stresszek okát keressük, az ügy mögött rejlő érzelmi alapjait, gyökereit, a neuronjainkba beégetett blokádokat, az ott leblokkolt energiákat kutatjuk fel és oldjuk fel annak érdekében, hogy újra a szabad választás állapotába kerüljünk. Az életünket károsan befolyásoló és megbetegítő önpusztító hiedelmek, a félelem, a fájdalom, a fájdalomtól való félelmek megbontják testünk és lelkünk harmóniáját, ami miatt lelki, vagy testi tüneteink jelentkeznek. Ezeket az önkorlátozásokat oldja ez a módszer és állítja helyre a test energetikai rendszerét, a harmóniát.

A One Brain módszer oktatójaként a teljes rendszer alaptanfolyamait és a III. modult tanítom hallgatóimnak.

1. Beszélgetés, melynek során feltárjuk a problémát.

2. Kineziológiai izomteszteléssel bevonjuk a folyamatba a testedet is. Megmutatom az izomtesztelés működését, elvégezzük az előzetes kiegyensúlyozás lépéseit.

3. Ezután az izomtesztelést felhasználva felderítjük, mi az, ami miatt az adott helyzet nehézséget okoz a jelenben. A viselkedési barométer segítségével beazonosítjuk hogyan érzel és mire vágysz adott üggyel kapcsolatban.

4. Miután a jelenben azonosítottuk a stressz kiváltó okait, megvizsgáljuk a helyzet múltbeli aspektusait. Izom teszteléssel megkeressük azt a kort, ahol a viselkedési minta létrejött, vagy hasonló viselkedési mintát követtél, mint amit a jelenben követsz. Megnézzük az akkori érzelmeket és vágyott állapotot, és oldjuk a stressz miatt keletkezett blokkokat.

5. Végül a múltbeli helyzet újszerű megoldásából levonva a tanulságokat, adaptáljuk azt a jelenbéli "ügy" kezelésére. Az oldás megerősítéseként gyakran van szükség olyan otthoni megerősítő gyakorlatra, ami segíti azt, hogy az oldás pozitívumai tartós eredményt hozzanak.

ÁRAK

Kineziológia árak

A kineziológiai oldások 1-1ésfél órát igényelnek. Ára 15000Ft/alkalom

Jelentkezés kineziológiai oldásra

"Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják. S természetesen ma hozott döntéseink alapozzák meg jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valóban akarunk."

Medikin

Helyszín

2040 Budaörs,
Alma utca 19.

Kérjen időpontot most!

 

Elérhetőség:

Tel.:+36 30-579-83-39
E- mail: medikin64@gmail.com