Homloklebeny tréning

 

Homloklebeny tréning: Módszer a gyermek és felnőtt idegrendszer homloklebeny területének egyéb agyi rendszerekkel való összeköttetéseinek aktiválására és fejlesztésére.

A homloklebeny agyunk azon része, ami felelős, többek között, a gondolkodás, a tervezés, a problémamegoldás, a beszéd, az izomzat akaratlagos mozgatása, az érzelem és a személyiség bizonyos aspektusaiért, valamint a bejövő ingerek osztályozásáért.

A program során a mozgást, a beszédet és a gondolkodást kötjük össze olyan gyakorlatokkal, amik a homloklebenyünket intenzíven ingerlik és fejlesztik. Pozitív hatással vannak a gondolkodási folyamatokra az idegrendszeri hálózat megerősítésére, és új kapcsolatok létrehozására.

Hatására jelentősen javul a memória, a figyelem, és a mozgás összerendezettsége. Fejlődik az egyensúly és a testi-lelki rugalmasság. A gondolkodási folyamat összetettsége megnő, fokozódik a kreativitás. Képesek leszünk gyorsabban, hatékonyabban változtatni és változni, igazodni a váratlan eseményekhez. Ez az idegrendszeri újrarendeződés segíthet abban, hogy a fent említett területek a lehető legharmonikusabban, optimálisan, nagy hatásfokkal működjenek, hozzásegítve az embert egy könnyebb, energikusabb, sikeres élethez. A korhatár 6-99 év!

ÁRAK

Jelenléttel heti 1x60 perc 5 000 Ft
Online foglalkozás heti 1x40 perc 3 500 Ft

"Az emberi agy titkai nem csupán kifürkészhetetlenek, hanem kimeríthetetlenek is."

– Boldizsár Ildikó

Medikin

Helyszín

2040 Budaörs,
Alma utca 19.

Kérjen időpontot most!

 

Elérhetőség:

Tel.:+36 30-579-83-39
E- mail: medikin64@gmail.com