Acces Bars

 

Az Access Consciousness® érintéssel járó és szóbeli eszközök tárházát kínálja, melyek ahhoz segítenek hozzá, hogy a berögződéseinkre (fix nézőpontjainkra, hiedelmeinkre, … stb.) ránézve és azokat elengedve, a nap minden pillanatában éberek legyünk arra, hogy mi az, ami nekünk működik, és merjünk a szerint választani.  A fejen lévő 32 pontot baroknak nevezzük, amelyben az összes gondolatunkat, elképzeléseinket, hiedelmeinket, érzelmeinket, és hozzáállásunkat tároljuk, amelyeket bármely életünkben fontosnak tartottunk.

Amikor a kezelés során gyengéden érintem ezeket a pontokat miközben a kliens pihen, lehetőséget teremt magában arra, hogy „új választásokkal” megváltoztassa az addigi berögzött szokásait, viselkedésmintáit, amik megakadályozták a könnyed létezést. Megtanulja továbbá azokat a könnyű eszközöket, amik a mindennapokban segítségére lehetnek, például hogy hogyan tudja kérdésekkel megnyitni az utat a jelen lévő problémák megoldása felé.

Az Access Bars egy gyengéd érintéssel működő módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek a fejen át és körben futnak. Ezek a Barok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben.

Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatják az érintett életterületek könnyed megélését.
Ennek a 32 pontnak a gyengéd érintésével, erőfeszítés nélkül elengedheted mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Végre elengedheted a terheket, amelyeket magaddal cipelsz, ki tudja hány emberöltő óta.

Egy Access Bars Kiegyensúlyozás rendkívül tápláló és lazító folyamat, amely bármely életterületről feloldhat korlátokat. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel. A bars pontok érintésével kitisztítható az, amit bezártál és ami távol tart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

ÁRAK

A kezelések ideje 1-1és ½ óra, ára 15000Ft/alkalom

"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém."

Medikin

Helyszín

2040 Budaörs,
Alma utca 19.

Kérjen időpontot most!

 

Elérhetőség:

Tel.:+36 30-579-83-39
E- mail: medikin64@gmail.com